Třebívlickým vinařstvím se ponesou melodie Ewy Farne
Ilustrační foto
Co se chystá

Třebívlice - V pátek 6. srpna se sympatická Ewa Farna zařadí k populárním interpretům, kteří svou hudbou přijedou rozeznít vinice Zámeckého vinařství Johann W v Třebívlicích. Vystoupení pod širým nebem tak bude dalším pokračováním koncertního seriálu, kterým se vinaři z Třebívlic zapojili do projektu Hudba na vinicích.

Exkluzivní koncert skvělých muzikantů v malebných kulisách vinic Českého středohoří rozhodně stojí za návštěvu a skladby česko-polské zpěvačky, která se singlem Tělo letos slavila úspěch až na newyorském Times Square, budou zárukou neopakovatelné atmosféry.

Skvělou náladu na otevřené venkovní scéně bez pochyby podpoří i kvalitní vína z lokální produkce vinařství Johann W. Při poslechu budou moci návštěvníci na stáncích pod scénou vyzkoušet žhavou novinku letošního léta – nachlazené perlivé Frizzo, v nabídce však bude rovněž kompletní vinný katalog vinařství Johann W.

Přijďte do Třebívlic strávit skvělý večer na vlnách Hudby na vinicích a se sklenkou kvalitního českého vína.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru