Inspirace pro ženy každé postavy Beauty Fashion Night odstartuje již za pár dní. Podívejte se, co chystá
Foto: archiv
Co se chystá

Bílina - Již za několik dnů, přesněji v sobotu 31. července v 18.30 odstartuje v Bílině inspirující módní show Beauty Fashion Night. Letošní druhý ročník připravil módní podněty pro ženy, ale i muže a teenagery a nachystal několik překvapení. Odehraje se v krásném prostředí areálu lázní Bílinská kyselka.

V letošním roce se tato, v loňském roce velmi diváky chválená módní show přesune od lázeňského altánku blíž k budově lázní. Tak si to jen představte, posadíte se, před vámi se rozsvítí nádherná, nově zrekonstruovaná budova lázní, zazní libé tóny a vy si jen vybíráte model, který vám sedne. Budou je totiž předvádět ženy a muži, které můžete běžně potkat na ulici, různého věku a různé postavy.

Módní show pořádá bílinský butik Beauty 2000 a jeho dvě majitelky Lada Fantová a Pavla Vrábelová ve spolupráci s Fast Agency. Součástí show bude i přehlídka modelů pro muže a teenagery butiku Max Nell Fashion.

Přehlídka Beauty 2000

Co letos diváky na přehlídce čeká, prozradila naší redakci Lada Fantová: „Překvapení, jenom samé překvapení,“ uvedla s úsměvem a pokračovala: „První přehlídku mám v hlavě už hnedle rok a je to poděkování všem zákaznicím, že k nám chodily nakupovat a že si od nás nechaly posílat balíčky se zbožím, že nás tím podržely a my jsme díky tomu přečkaly dobu, kdy jsme musely mít kvůli lockdownu zavřeno. Takže první přehlídka je v národních barvách a je poděkováním našim zákaznicím a zákazníkům.“

Po první přehlídce v národních barvách bude pokračovat velká přehlídka léta. Diváci spatří celkem šedesát letních outfitů plných květů a barev, které předvede dvacet modelek. Modelky půjdou také ve stylu filmu a seriálu Sex ve městě. Na toto téma je totiž nachystána další z přehlídek a díky tomu, že naše redakce měla možnost nahlédnout na štendr s nachystanými komplety, je na co se těšit!

Přehlídka MaxNell Fashion

Jaká bude přehlídka butiku MaxNell Fashion Bílina prozradila jeho majitelka Dita Červenková: „Lidé se mohou těšit na čtyři desítky modelů pro muže a teenagery. Modely předvedou pěkní chlapi, například nejkrásnější muž planety Mister Global 2016 Tomáš Martinka či tanečník ze skupiny Oceláři ze Severu a další odvážní a fešní mladí chlapi a dívky.“ Prozradila dále, že na pódiu v outfitech jejího butiku zatančí taneční skupina The F.A.C.T. z Mostu. K vidění bude především móda na léto.

Překvapení a soutěže

Diváky čekají v průběhu večera také další taneční a hudební vystoupení, soutěže o hodnotné ceny a několik překvapení. Módní přehlídka bude probíhat ve dvou částech.

Občerstvení, kosmetika, šperky z minerálů

Před startem přehlídky či o přestávce se lidé budou moci občerstvit u stánku s občerstvením, v dalším stánku budou zejména návštěvnicím k dispozici služby kosmetiček, na místě bude i stánek, kde bude možné zakoupit krásné šperky z přírodních polodrahokamů, léčivých minerálů od Bracelets Ola.

Areál bude pro diváky otevřen od 18 hodin. Na závěr módní přehlídky se mohou diváci zúčastnit také After party v nedaleké lesní kavárně.

Upozornění!

Podle aktuálních Hygienicko-protiepidemických opatření Ministerstva zdravotnictví je účast na akci podmíněna doložením negativního RT-PCR testu starého nejvýše 7 dní, nebo doložením negativního POC antigenního test starého nejvýše 72 hodin, nebo je nutné doložit prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce, nebo aplikaci očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvou dávkových vakcín, první u jedno dávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní. Všichni přítomní musí mít po celou dobu nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2 (KN95 / N95).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru