OC Galerie Teplice, záchranáři, hasiči a policie zvou na akci Prožijte prázdniny bez úrazu
Ilustrační foto. Zdroj: OC Galerie Teplice
Co se chystá

Teplice - Letní prázdniny jsou skvělé a určitě se na ně těší nejen školou povinné děti. Báječné zážitky, letní radovánky a spousta letních sportovních aktivit. Ale aby byly prázdniny dokonalé, je třeba je prožít bez úrazů a zdravotních komplikací.

Pokud se však přeci jen něco nemilého přihodí, je dobré vědět, jak se zachovat. Přijďte ve středu 30. června před obchodní centrum Galerie v Teplicích. Od 9 do 17 hodin zde bude probíhat den plný zajímavého programu se Zdravotnickou záchrannou službou Ústeckého kraje, sborem dobrovolných hasičů a městskou policií.

Co vás čeká na akci Prázdniny bez úrazu? Budete si moci prohlédnout sanitky, spatříte ukázku poskytování první pomoci, dále ukázku pracoviště dispečinku a práce operátora na lince 155, od 15 hodin zde můžete zažít i dynamickou ukázku simulace dopravní nehody.

Přítomni budou i zástupci Sboru dobrovolných hasičů Proboštov, kteří představí své hasičské vozy. Městská policie Teplice bude mít pro vás připraveny na svých stanovištích různé soutěže a předvede svá služební vozidla. Připraveny budou i další soutěže a kvízy.

Více informací o akci najdete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru