Konzervatoristé i letos zahrají živě v centru města
Konzervatoristé vystoupí i na terase Krušnohorského divadla
Co se chystá

Teplice – Situace se po pandemii pomalu rozvolňuje a začínají přibývat avíza na kulturní akce. Jednu z nich připravila na týden od pondělí 24. května do pátku 28. května Konzervatoř Teplice. Jedná se o tradiční a veřejností oblíbenou akci s názvem Hudba do ulic.

Živá vystoupení studentů konzervatoře v různých částech města umožňují konzervatoristům prezentovat na veřejnosti, co se naučili a současně přispívají k oživení celkové atmosféry.

V letošních hudebních blocích, které zazní v Obchodním centru Galerie, na terase Krušnohorského divadla a tradičně i na pěší zóně v Krupské ulici, je připravený program, složený z různých hudebních žánrů. Kromě populární hudby z 60. let uslyšíme například komorní hudbu, jazz, swing, pavlačové písničky, ale i dechovku nebo rockové a popové improvizace.

Mezi účinkujícími se představí Big band teplické konzervatoře, Frajerky z galerky, Mc Kvintet, dechová hudba Konzervanka, KB Guitars, Trio La Musique a další. Podrobný program je k dispozici na stránkách konzervatoře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru