Hrobem projede na Zelený čtvrtek velikonoční jízda
Soutěžní snímek kraslic Simony Mašové z Bohutic.
Co se chystá

Hrob – Na Zelený čtvrtek, 1. dubna, vyrazí do ulic města Hrob Divadlo V Pytli se svojí Velikonoční vajíčkovou jízdou. V době od 16 do 18 hodin projedou trasu Křižanov, Duchcovská, Komenského, Tržní náměstí, Rybniční, Sadová, Mlýnská, Verneřice, Teplická, U radnice a Mírové náměstí. Letos kromě hudby a písniček nabídnou i odměny všem, kteří se zapojí do celorepublikové výzvy Kraslicov 2021 a vytvoří svoji kraslici.

Účastníci výzvy musí vyrobit alespoň jedno velikonoční vejce, o velikosti minimálně 30 centimetrů libovolnou výtvarnou technikou. Vejce vystaví na viditelné místo, například v zahradě, na okno, na vrata a vyfotografují. Snímek vejce pošlou na email Obecní Kvočny: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Snímky je možné posílat do pondělí 5. dubna. Vítěz soutěže Kraslicov 2021 bude vyhlášený 14. dubna.

Každý, kdo má zájem se do soutěže Kraslicov 2021 ještě zapojit, může navštívit facebookovou stránku Zajíců už je dost, letos frčí vajíčka!, kde najde pravidla soutěže a potřebné informace.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru