Rozsvícení vánočního stromu v Duchcově bude přenášené online
Usazování vánočního stromu na náměstí Republiky. Foto: archiv města
Co se chystá

Duchcov – V Duchcově, stejně jako například v Dubí, se bude letos slavnostní rozsvícení vánočního stromu konat bez účasti veřejnosti, formou online přenosu. Termín připadl na první adventní neděli, 29. listopadu v 17 hodin. Duchcovští mohou akci sledovat ze svých domovů. Důvodem rozhodnutí vedení duchcovské radnice účast veřejnosti zrušit, je současná situace kolem koronaviru.

S uvedenou změnou dochází také ke zrušení plánovaného doprovodného programu. Ten měl například kromě Flér jarmarku nabídnout vánoční akci se Zdeňkem Lukeslem nebo vystoupení pěveckých sborů. Rozsvícení vánočního stromu na náměstí Republiky se ujme starosta Zbyněk Šimbera. Strom, který náměstí ozdobí, byl letos pořízený v parku u rybníku Barbora. Akci mohou zájemci sledovat online na oficiální webové stránce města, na webu Kulturního centra Duchcov, případně na jeho facebookové stránce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru