PROGRAM: Při Bílinských slavnostech si lidé užijí výhled z vrtulníku, koncerty i zábavu pro děti
Ilustrační foto: archiv
Co se chystá

Bílina - Velmi pestrý program nabídnou letošní Bílinské slavnosti - Den horníků. Na návštěvníky opět čekají v sobotu 5. září tři hudební a tři dětské scény, k tomu doprovodný program.

Hlavně rodiny s dětmi budou v areálu Kyselky vítaní již od 10 hodin dopoledne. V tu dobu totiž začne program u altánku a také na Růžovém paloučku. Tam budou dětem k dispozici výtvarné dílny Domu dětí a mládeže nebo výstava hasičské techniky. Za altánkem čekají na děti hry a soutěže Historického spolku města Bíliny. V deset dopoledne začne hrát i dechová hudba na scéně U Kádi, poprvé vzlétne z fotbalového hřiště vrtulník a vyjede vláček, který bude po celý den pendlovat mezi náměstím a Kyselkou.

V jedenáct hodin dopoledne se v kostele sv. Petra a Pavla uskuteční mše, po ní se začne před kostelem řadit průvod zástupců města, různých spolků i veřejnosti. Vyjde ve 12.30 hodin a zamíří do Letního amfiteátru na Kyselce, kde v jednu hodinu proběhne oficiální zahájení. Při tom bude předáno ocenění Rady města a tajemníka městského úřadu. Ihned po zahájení začne hudební program v letním amfiteátru, ve 14 hodin pak i na Kafáči. Na minigolfu se v tuto dobu uskuteční první vystoupení velkých papoušků.

Bílinské slavnosti vyvrcholí v 16.30 koncertem Kapitána Dema, v 18 hodin vystoupením Báry Basikové a v 19.30 Richarda Krajča.

Program

2708bilinaprogram

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru