V zahradě duchcovského zámku zazní v sobotu milostné písně
Zámek v Duchcově. Ilustrační foto
Co se chystá

Duchcov – V sobotu 1. srpna se v zahradě duchcovského zámku uskuteční 23. ročník soutěže amatérských zpěváků milostné písně RŮŽE OD CASANOVY. Projekt, který realizuje zájezdová scéna Praha a divadelní scéna duchcovské Divadlo M s finančním přispěním Města Duchcova a sponzorů, začne v 19.30 pod balustrádovým schodištěm zámku. V případě nepříznivého počasí se akce přesune do kina Lípa.

Principálové Divadla M, manželé Petrovští, každoročně soutěž zpestřují účastí zajímavých populárních osobností, které zasedají v porotě. Letos budou o kvalitách pěvců a pěvkyň rozhodovat Jiří Krampol, Václav Upír Krejčí a Vendula Příhodová. Spíkrem celé soutěže bude Alexander Hemala. Vstupné na hudební soutěž Růže od Casanovy je 80 korun. Výtěžek ze vstupného věnují organizátoři na pomoc dítěti, postiženého dětskou mozkovou obrnou.

Do soutěže se přihlašují zájemci starší patnácti let. Podmínkou je milostný podtext, který musí soutěžní píseň obsahovat a její český text. Interpreti nesmějí být profesionály. Mohou zazpívat píseň převzatou nebo vlastní a doprovodit se sami na hudební nástroj, případně zazpívat s nahrávkou doprovodu. Prezentace účastníků soutěže probíhá už od 15 hodin. Od 16. hodiny jsou na programu technické zkoušky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru