Vánoční jarmark s Arkadií se koná už zítra, ve čtvrtek 12. prosince
Foto z loňské akce
Co se chystá

Teplice – Ve čtvrtek 12. prosince ovládne vánoční pohoda lázeňský park u šanovské Mušle v Teplicích. Arkadie společně se Statutárním městem Teplice tu pořádají tradiční akci Vánoce s Arkadií. Hlavní kulturní program zahájí v 15.30 slavnostními fanfárami trubači skupiny The Black Trumpeters.

Každoročně hojně navštěvovaný prodej výrobků chráněných dílen Arkadie můžete navštívit už od 14.30. Chybět nebudou ani stánky s vánočně laděnými výrobky od daalších prodejců. S ozdobami, dekoracemi, perníčky, nebo s maličkostmi, které mohou potěšit jako vánoční dárek. Zkrátka nepřijdou ani ti, co rádi mlsají. V nabídce občerstvení budou tradiční dobroty, jako je vánočka nebo cukroví a pro zahřátí čaj a punč. Atmosféru jarmarku podpoří vánoční koledy. Ani letos nebudou chybět ukázky vánočních tradic.

Hlavní program v Mušli přinese tradiční příběh o Panně Marii, o tesaři Josefovi a jejich Ježíškovi. Příběh se bude odehrávat v prostředí živého Betléma, kde kromě lidských postav uvidí návštěvníci i postavy zvířecí. V programu dále vystoupí hudební skupina Pramínek, hudebníci z Arkadie, soubor Poupata ze Základní školy Maršovská a sbor Komořinka ze Základní umělecké školy Bílina. Vánočně laděné odpoledne s Arkadií u šanovské Mušle bude končit před 18. hodinou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru