Do Bridge 714 přijede známá fotografka a spisovatelka Sára Saudková
Sára Saudková. Zdroj: Bridge 714
Co se chystá

Most – Kulturní listopadový program v Bridge 714 v Mostě pokračuje. Úspěšnou akci – degustace vín pod názvem„ Letem světem za sv. Martinem“ vystřídá vernisáž zajímavé a pro někoho tajemné či extravagantní fotografky a spisovatelky Sáry Saudkové.

„Velice nás těší, že přijala Sára naše pozvání i přesto, že má svůj pracovní diář nabití, navštíví náš Bridge 714, dne 26. listopadu a zahájí prodejní výstavu fotografií v 18 hod. Vstupenky jsou k dostání na těchto místech – Bridge 714 a pokladna Městského divadla v Mostě za 250 Kč,“ sdělila Lucie Smetanová, organizátorka akce a jedna z majitelů Bridge 714.

Zajímavostí bude, že k vernisáži připojí i představení její knižní tvorby (pro děti - Půlnoční pohádka, autobiografie Ta zrzavá, kriminální román Déšť či Špína za nehty) včetně autogramiády a pro statečné je možné se se Sárou i vyfotografovat.

„Samotná vernisáž bude doplněna povídáním se Sárou, pro mne zajímavou a odvážnou osobností, matkou čtyř dětí. Hosté se budou moci zeptat na cokoli, co je ze života Sáry zajímá. A k tomu degustovat víno z naší Bridge Wine vinotéky,“ sdělila Lucie Smetanová.

Neváhejte a dorazte na tuto zajímavou akci, budete velice mile překvapeni.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru