V Krupce se chystá myslivecká zábava a maškarní bál
Ilustrační foto
Co se chystá

Krupka – V Krupce to opravdu žije. V pátek 1. listopadu se konal Halloween plný strašidel, upírů a čarodějnic. V nadcházejících dnech se můžete těšit na další nálož zábavných akcí. Přijďte si zatrsat na tradiční mysliveckou zábavu Poslední leč nebo se navlékněte do kostýmu a užijte si Velký maškarní bál.

Kulturní zařízení města Krupka pořádá VELKÝ MAŠKARNÍ BÁL. Zveme všechny do restaurace Na Střelnici v sobotu 9. listopadu. Od 15 hodin začíná odpoledne plné zábavy. Vstupné 25 Kč. Další info: http://www.kulturakrupka.cz/.

Myslivecký spolek Krušnohor srdečně zve na tradiční mysliveckou zábavu POSLEDNÍ LEČ, která se koná v sobotu 16. listopadu od 20 hodin v restauraci Na Střelnici.
K tanci hraje skupina ALIBI. Vstupné 170 Kč, předprodej od 21. 10. v restauraci Na Střelnici. Více info: http://www.krupka-mesto.cz/.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru