PROGRAM: Teplicko ovládne koncem týdne Halloween a Dušičky
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Teplicko – První listopadový víkend přivane listí ze starých povídaček o strašidlech, zavoní svařákem, horkým čajem a rozsvítí krajinu světélky svíček. Na Teplicku se koncem týdne kromě každoročních Dušiček a návštěv hřbitovů koná řada halloweenských akcí. Všechny přinesou pro účastníky neobvyklé zážitky okořeněné dobrodružstvím a špetkou strachu.

Tajemnou atmosféru pátečního večera podpoří například ve Světci, kde si v 16 hodin můžete vyrobit lucerničku a vydlabat dýni. Od 18 hodin pak od tamní hasičárny vyrazí lampionový průvod. Dušičky aneb S lampiónem do podsvětí - tak se jmenuje akce, které se můžete zúčastnit v pátek 1. listopadu od 17 hodin v Novosedlicích. Sraz je na Sokolce a lampióny jsou vítány. Kulturní centrum Bílina připravilo na páteční večer Hororovou noc. V kině budou pro všechny, co se rádi bojí, promítnuty tři slavné horory. Od 17 hodin to bude Hřbitov zvířátek, v 19 hodin děsivý film TO končí a do třetice nabídne bílinské kino od 22 hodin horor Dětská hra. Teplický MC Božák roztočí v pátek večer pompézní Halloween party s punkovými kapelami a odměnami pro ty, co dorazí v masce. A do Dobré čajovny v Teplicích můžete od 19 hodin přijít na Sraz čarodějů a pohanů.

Na Dětský Halloween v sobotu 2. listopadu zve Bar Pískovna v Krupce. Akce začne v 15 hodin. V Bžanech se v sobotu koná od 16 hodin Dýňování aneb Rozsviťme Bžany a Stezku odvahy. Sraz je u Restaurace Pod Kaštanem. Halloweenský lampionový průvod strašidel odstartuje v 17 hodin v ulici U Knížáku v Háji u Duchcova. Pořadatelé slibují, že všechny masky odmění. Před ledvickou radnicí se v 16.45 koná sraz všech odvážlivců, kteří se zúčastní tamního Halloweenu a vydají se na stezku odvahy. Děti v maskách dostanou za odměnu něco sladkého, aby lépe překonaly svůj strach. A kdo nebude mít pořád ještě dost, může v neděli zavítat do Bíliny na Dětskou halloweenskou show s Míšou, která se koná od 15 hodin v Městském divadle.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru