Motorkáři se budou loučit se sezónou v Novosedlicích
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Novosedlice – New Sedlice Rebels ve spolupráci s Obecním úřadem v Novosedlicích pořádají v sobotu 21. září akci s názvem Závěr motorkářské sezóny. Samotný název naznačuje, že si na své přijdou všichni fandové rychlých strojů na dvou kolech. K návštěvě se nenechají pobízet ani pamětníci a příznivci road movie Bezstarostná jízda s Peterem Fondou.

Akce s bohatým programem se uskuteční na křižovatce ulic Malodrážní a Hraniční od 14 hodin. Tahákem pro všechny nemotorkáře bude nesporně spanilá jízda, kterou si bude moci vyzkoušet každý. Pro účastníky na mašinách, kromě setkání s přáteli, je připravený magnet v podobě hlavní ceny pro vítěze Nejpomalejší jízdy na motorce. Tou je totiž pobyt v rakouských Alpách.

Motorkáři se musejí zaregistrovat k soutěži a ke spanilé jízdě už v době mezi 11.-13. hodinou. Spanilá jízda Novosedlicemi a blízkým okolím začne přesně ve 13.13 a bude trvat zhruba hodinu. Od 14.30 pak odstartuje hlavní sobotní program. V něm se představí Rodeo býk, malování na obličej, řada hudebních skupin a k dispozici budou stánky s občerstvením.

Z kapel, které si motorkáři pozvali, vystoupí v Novosedlicích dudácko-rocková smršť Claymore, Pavel Houfek + Kryšpína, ústecký heavy-grunge The Rumble of Skull, hard rockové uskupení z Lanškrouna Regen a tepličtí Blue Rocket. V průběhu odpoledne bude probíhat již zmíněná dvoukolová soutěž o nejpomalejší jízdu na motorce a se svojí Moto trialshow vystoupí Lukáš Petráček.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru