Fanfáry v kostele odstartují Dubské slavnosti. Uvidíte na nich historická auta i Davida Kollera
Dubské slavnosti 2019 budou zahájené fanfárami v 17 hodin a vystoupením vokální skupiny Fragile v kostele Panny Marie. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Dubí – V pátek 23. srpna budou zahájené třídenní Dubské slavnosti. Odstartují v 17 hodin slavnostními fanfárami v kostele Panny Marie v horním Dubí. Hned po nich se představí návštěvníkům kostela vokální skupina Fragile. Na slavnostech letos participuje také Český porcelán Dubí, který v tomto roce slaví kulaté jubileum, 155 let od svého založení.

Program v sobotu 24. srpna odstartuje království cibuláku. V rámci otevřených dveří můžete nahlédnout do výroby porcelánu už od 8 hodin. Kromě toho budou v areálu porcelánky připravené porcelánové trhy. Navštívit je máte možnost v sobotu až do 17. hodiny. Třeba najdete něco, co se vám bude hodit jako dárek, nebo pro potěchu vlastního oka. Od 10 hodin bude prostor před dubskou porcelánkou patřit dětem. Divadlo V Pytli Petra Stolaře tu pro ně nachystalo zábavné dopoledne plné her a soutěží.

Hlavní program Dubských slavností vypukne v sobotu ve 13 hodin ve sportovním areálu v Dubí 2 koncertem skupiny Těla. Na scéně ji vystřídají Hamleti, což je uskupení A. Háma, D. Gondík, H. Marzuki aj. Wehrenberg. Přijede i Miro Žbirka a Janek Ledecký se svými kapelami a závěrečný večerní koncert bude patřit od 21. hodiny skupině Queenie.

V neděli odstartuje v 11 hodin od Domu porcelánu s modrou krví už IX. závod historických vozidel O pohár starosty města Dubí. Historické vozy se sem budou sjíždět už před desátou hodinou. V kostele Panny Marie se od 10.30 můžete zúčastnit slavnostní mše a ve 13 hodin opět vypukne hlavní program ve sportovním areálu v Dubí 2. V neděli zahrají František Nedvěd a Tiebreak, od 15 hodin Honza Křížek se svojí skupinou a v 17 hodin bude pódium patřit Davidu Kollerovi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru