Hostem Autosalonu na průmyslovce bude motorkář Aleš Hegr, který přišel o nohu
Střední průmyslová škola v Teplicích, před kterou se v úterý objeví nablýskané automobily. Foto: archiv školy
Co se chystá

Teplice – Střední průmyslová škola Teplice připravila na úterý 28. května podívanou pro automobilové nadšence každého věku. V době od 9-17 hodin uspořádá už 7. ročník Autosalonu. Po slavnostním zahájení v 9 hodin, kterého se kromě teplického primátora Hynka Hanzy zúčastní i zástupci kraje, bude k vidění třicítka špičkových nablýskaných vozů různých značek. Prohlédnout si je mohou návštěvníci na prostranství před školou a ve dvoře budovy.

Pro návštěvníky Autosalonu jsou ale letos připravená kromě automobilů i další lákadla v podobě Safety show. Jak nám prozradila zástupkyně ředitele Jana Vachoušková, jedná se o prvky zážitkové prevence. Konkrétně o možnost vyzkoušet si jízdu pod vlivem alkoholu, drog, ale i únavy pomocí speciálních brýlí, které stavy opilosti a vlivu drog stimulují. K zajímavé zkoušce, která možná řadě řidičů přinese překvapivá poznání, budou instalované speciální trenažery Crazy Biker a Crazy driver v prostorách školy.

„Trochu se děsíme té předpovědi počasí,“ uvedla Jana Vachoušková k chystané akci. „Program je ale rozšířený i o další aktivity, takže budeme mít návštěvníkům během celého dne co nabídnout.“ Hostem letošního ročníku Autosalonu je motorkář Aleš Hegr, který přišel při nehodě o pravou nohu. Přesto jezdí dál na motorce a je také prvním řidičem autobusu MHD v Čechách s takovým postižením. Aleš denně trénuje, studuje vliv postižení na organismus a o své zkušenosti se dělí s ostatními. Jeho snem je skočit salto na motorce.

V úterý ho můžete vidět a slyšet na autosalonu, kam samozřejmě přijede na své milované motorce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru