V Kadani se v sobotu otevřou věže. Mikulovickou bránu obsadí Bratrstvo draka
Ilustrační foto. Zdroj: město Kadaň
Co se chystá

Kadaň - V sobotu 4. května se zahajuje turistická sezóna na věžích v Kadani. Vstup na radniční věž i Mikulovickou bránu bude zdarma. U Mikulovické brány bude navíc speciální program.

Chcete se na chvíli podívat do středověku? Zkusit si vystřelit z luku nebo si zahrát kostky, rozhlédnout se z Mikulovické brány? V sobotu máte možnost. Mikulovickou bránu od 10.00 do 17.00 hodin obsadí skupina historického šermu Bratrstvo draka a vlka, se kterou se můžete při návštěvě brány přesunout do doby Jana Lucemburského.

Na akci navazuje noční výstup na radniční věž od 20.00 do 22.00 hodin. Ten se uskuteční pouze při příznivém počasí. Vstup na obě věže je zdarma.

0305plakatvez

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru