V Krupce se chystá Slet čarodějnic a prvomájové oslavy
Foto: archiv města Krupka
Co se chystá

Krupka – Máte už program na 1. květnový den? Přinášíme vám pár tipů na zajímavé akce v Krupce.

DK Olympie Krupka zve všechny čarodějnice i čaroděje na stadion v Krupce, kde se v úterý 30. dubna koná Krupský slet čarodějnic. Na programu je diskotéka, soutěže, opékání buřtů, pouťové atrakce. Vstup zdarma.

1. Máj

Krupka vás srdečně zve na prvomájovou oslavu se starostou Zdeňkem Matoušem, která se koná 1. května od 9 hodin na městském stadionu v Krupce. Pro děti jsou připravené soutěže a hry i volné jízdy na kolotoči a velkém skákadle, pro dospělé ochutnávka guláše a hudební produkce. V 16 hodin začíná prvomájová taneční zábava v restauraci Na Střelnici! Vstupné zdarma.

Fotbalové utkání Srandamač

Vážení sportovní fanoušci! Také letošní rok se 1. května na městském stadionu odehraje fotbalový zápas roku - SRANDAMAČ, ve kterém proti sobě nastoupí týmy města Krupka a umělců.
Přijďte strávit den plný zábavy, na trávník vyběhnou např. J. Sypal, H. Mašlíková, R. Skamene, P. Vondráček, P. Kožíšek, L. Fejfarová, P. Novotný, P. Roth , J. Rámeš a další borci. Výkop je v 11 hodin, po zápase ve 13 hodin bude koncert umělců.  Vstupné zdarma.

Den sousedství

Oslavte společně s přáteli ze sousedního Německa již tradiční Den sousedství! V kapli sv. Wolfganga na Komáří vížce 1. května od 14 hodin. Pořádají města Krupka a Altenberg-Geising a jejich farnosti. Vstupné zdarma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru