Roudnice nad Labem – Již tento víkend 24. a 25. června se můžeme těšit na 14. ročník Memorial Air Show na letišti v Roudnici nad Labem. Akce se koná od roku 1991 jednou za dva roky.

Tradičně se koná pod záštitou prezidenta republiky a hejtmana Ústeckého kraje. Patří do akcí zařazených mezi Rodinné stříbro Ústeckého kraje. Mottem tohoto ročníku je 100. výročí začátku používání letectva jako bojového prostředku, 100. výročí vstupu USA do první světové války, 75. výročí vstupu USA do leteckých bojů v Evropě a 100. výročí vítězné bitvy Československých legií u Zborova.

Stejně tak, jak tomu bylo u velice zdařilé akce v roce 2015, si pořadatelé přáli, aby se této významné letecko-společenské akce zúčastnili zástupci všech států, které se zúčastnily leteckých bitev na evropském válečném nebi. Samozřejmostí je spolupráce s médii a zejména přímý televizní přenos Českou televizí. A také v letecko-společenské akci propagovat letectví jako vhodnou volnočasovou aktivitu pro mládež v Ústeckém kraji: Nejlépe na ukázce leteckých sportovců ČR a mistrů světa ve všech kategoriích letectví.

Zpěvačka Jana Kratochvílová se představí při leteckém akrobatickém vystoupení během letového programu Memorial Air Show.

Více zde: http://memorialairshow.webnode.cz/.

2306mair2

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru