V Šanovském parku budou v neděli druhé sousedské slavnosti
Živé Teplice 2016. Zdroj: www.zive-teplice.webnode.cz
Co se chystá

Teplice - V neděli 25. června se v Šanovském parku u Mušle v Teplicích uskuteční druhý ročník sousedské slavnosti Živé Teplice. Podstatou slavnosti je, že se na jejím průběhu a vytváření programu podílí samotní obyvatelé města. Vše, co zde uvidíte, uslyšíte nebo ochutnáte, pochází z Teplic. Začátek akce je naplánován na 13.00 hodin, konec bude kolem 19.00 hodin.

Celé odpoledne vám k poslechu zahrají teplická hudební uskupení. Jako první se představí folkrocková kapela Ukrutná veverka, po které vás pohodově naladí nevšední nástrojové složení tří charizmatických hudebníků, Igor Barboi trio. Malou jazz-latino-šanson party sehraje Hambaeros a nakonec si můžete zatrsat s indierockovou kapelou Edafon. Své dva poetické vstupy bude mít také teplická básnířka Dobra.

Břišní tance, jóga, dětská dílnička....

Těšit se můžete na workshopy, například budete mít možnost vyzkoušet si břišní tance pod vedením Duo Marlen a Saffron Tribe. Rozhýbat se můžete také jógou. Od 13:00 proběhne jedna lekce pro děti a jedna pro dospělé. Letos si zacvičíte i s joga wheelem, speciální kruhovou cvičební pomůckou. Lektorka Eva jich bude mít pár s sebou tak bude stačit jen pohodlné oblečení a můžete se krásně protáhnout na čerstvém vzduchu, zatímco vaše dítka budou cvičit opodál. Pro děti je připravený i dětský koutek, který jako vloni zajišťuje Salesiánské středisko Štěpána Trochty. Malou dětskou dílničku budou mít připravenou také Dobrovolníci z teplické nemocnice.

2206teplice1

Živé Teplice 2016. Zdroj: www.zive-teplice.webnode.cz

Teplický jarmáreček i veganské burgery

Součástí Živých Teplic je trh autorských výrobků. Budete překvapení kolik zajímavých věcí vzniká pod rukama Tepličanů. Nakupovat budete moct plstěné dekorace, šité hračky, polštáře, háčkovaná zvířátka, netradiční prsteny, blossom čelenky, textilní doplňky, šperky nebo originální módu.

Šanovský park začne ožívat už kolem 13.00 hodin, můžete tedy vynechat přípravy nedělního oběda a rovnou vyrazit na ochutnávky občerstvení. K prodeji zde budou cizokrajné speciality, chlebíčky, dortíky, muffiny, cupcaky, veganské burgery a to všechno budete moct zapít domácí limčou, výbornou kávou, čajem nebo pivem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru