Zámky vstupují do nové sezóny, lákají návštěvníky na první akce
Velikonoce na Novém Hradě, loňský ročník akce. Foto zdroj: Zámek Nový Hrad
Co se chystá

Lounsko - Nová turistická sezóna už doslova klepe na dveře. Zámky na Lounsku lákají na první akce, s návštěníky chtějí oslavit velikonoční svátky.

Oslavy Velikonoc chystají na zámku Nový Hrad v Jimlíně v neděli 21. dubna od 10 do 17 hodin. Kromě prohlídek velikonočně vyzdobeným zámkem se mohou návštěvníci těšit na létající artisty Flying boys, tržiště, středověkou hudbu, velikonoční soutěže pro děti, ukázky velikonočních zvyků a mnoho dalšího. Vstupné na akci je dobrovolné.

Pohádkové velikonoce připraví i na zámku Krásný Dvůr, tentokrát v sobotu 20. dubna od 10 do 16 hodin. Můžete se těšit na divadelní a hudební program na nádvoří, jarmark, speciální dětské prohlídky, dílny pro děti, projížďky na koni či sokolníka Pavla.

V pořadí již 7. turistickou sezónu zahájí i zámek Stekník. Otevírá již v sobotu 30. března. "Srdečně vás zveme na prohlídky interiérů, které zahrnují také některé nově zrestaurované prostory zámku (sala terrena), tradičně se můžete těšit na výstavu historických hraček a kočárků v jižním křídle, zámeckou kapli a samozřejmě zahrady," stojí na webových stránkách zámku Stekník.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru