V Krupce se chystá tradiční Společenský ples a Valentýnský koncert
Přinášíme přehled akcí v nejbližší době v Krupce.
Co se chystá

Krupka - Město Krupka a Průmyslová zóna Krupka srdečně zvou na SPOLEČENSKÝ PLES, který se koná v MaxiClubu Koloseum v sobotu 16. února od 20 hodin.

Hrát bude skupina Dlouhej flám, hosty budou KROKY MICHALA DAVIDA a kouzelník J. Vaidiš. Připravená je také bohatá tombola. Vstupné 200 Kč, diskotéka 100 Kč.

Prodej vstupenek na emailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. č.: 723 135 703.

Valentýnský koncert:

Základní umělecká škola Stanislava Šebka v Krupce zve na VALENTÝNSKÝ KONCERT, který se koná v pondělí 18. února od 17 hodin v koncertním sále školy. Vstupné zdarma.

Sousedské odpoledne:

Kulturní zařízení města Krupka zve na oblíbenou taneční zábavu pro seniory SOUSEDSKÉ ODPOLEDNE, každou neděli od 15 hodin v restauraci Na Střelnici. Přijďte si zatančit a pobavit se! Vstupné 30 Kč.

Víco o Krupce a dění ve městě zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru