Teplice - Také máte rádi kouzlo klasických českých Vánoc? Olympia Teplice Vás zve na kouzelný vánoční program plný tradic, pěkných písniček, soutěží, dárků a zábavy.

TRADIČNÍ ČESKÉ VÁNOCE začínají v sobotu 15. prosince od 14:00 hodin venku u ICE ARÉNY. Nebude chybět ochutnávka zabíjačky, sladkých vánočních dobrot a Ježíškova pošta.

„Na začátku programu vystoupí děti z Dětského domova Krupka. Těmto dětem naši zákazníci kupovali vánoční dárky - podle seznamu na Kouzelném zvonečku nebo dle vlastního uvážení. Aktuálně zbývá na zvonečku 7 nesplněných přání – kdo by se ještě rád zapojil a udělal dobrý skutek, zvoneček stojí u infostánku, kde vám obsluha poskytne všechny potřebné informace. Všem milým zákazníkům, kteří se do projektu zapojili, moc děkujeme. Bez nich bychom tuto sobotu nemohli předat více jak 60 vánočních dárků, které si děti rozbalí na Štědrý den pod stromečkem,“ uvedla k sobotnímu programu marketingová manažerka obchodního centra.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru