Krupka - Biskupské gymnázium, Základní škola a Mateřská škola Bohosudov srdečně zvou na tradiční SVATOMARTINSKÝ PLES, který se koná v pátek 9. listopadu od 20 hodin v MaxiClubu KOLOSEUM. Hrát bude skupina MANE. Vstupné 180,- Kč, předprodej vstupenek v sekretariátu školy a v restauraci Koloseum.

Základní umělecká škola Stanislava Šebka a Římskokatolická farnost Bohosudov zvou na SLAVNOSTNÍ KONCERT u příležitosti přejmenování školy po učiteli, varhaníkovi a skladateli Stanislavu Šebkovi. Koncert se koná ve středu 14. listopadu od 18 hodin v bazilice Panny Marie Sedmibolestné v Bohosudově. Účinkovat budou Krušnohorský pěvecký sbor Teplice a Vokální uskupení Panoptikum Ústí n. L. Vstupné zdarma.

Základní umělecká škola Stanislava Šebka Krupka srdečně zve na listopadový koncert žáků a pedagogů s názvem "Kdo se bojí, nesmí na koncert". Přijďte strávit příjemný večer s hudbou a podpořit naše mladé talenty. Koncert se koná ve čtvrtek 15. listopadu od 17 hodin v koncertním sále školy. Vstupné zdarma.

Myslivecký spolek Krušnohor si Vás dovoluje pozvat na tradiční POSLEDNÍ LEČ. Myslivecká taneční zábava se koná v sobotu 17. listopadu od 20 hodin v restauraci Na Střelnici. K tanci a poslechu bude hrát skupina ALIBI. Vstupné 170,-Kč. Předprodej vstupenek v restauraci Na Střelnici od 20. října. Připravena je bohatá tombola.

Taneční skupina MixDance Vás zve na PLES STRAŠIDEL, který se koná v sobotu 24. listopadu od 20 hodin v restauraci Na Střelnici. Hrají DJ Baran a DJ Crony. Masky upírů, čertů, čarodějnic a jiných strašidel jsou vítány. Vstupné 140,- Kč, předprodej v restauraci Na Střelnici a na tel. č.: 775 151 517.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru