Most - Necelý měsíc zbývá do konání největšího veletrhu zdravého životního stylu s názvem Superfestival zdraví 2017, který odstartuje v sobotu 20. května od 10 hodin v Oblastním muzeu v Mostě.

Akce nabídne přes 50 vystavovatelů z různých oborů zdravého životního stylu. Sportovní kluby, dětská barefoot obuv, přírodní kosmetika, ekologické čisticí prostředky, povídání o kávě s Baristou Radkem Pilařem, amazonský čaj Wayusa, kokosová voda Pure Coco nebo medailemi ověnčené džemy Rose Garden. To však zdaleka není vše.

Chybět nebude ani bohaté zdravé občerstvení v odpočinkové piknikové zóně v zahradě muzea. Rozzářené tváře holek z mosteckého Špajzu uvaří kari a kluci, kteří si říkají Vývar Brothers a vlastní společnost Konečně vývar, nabídnou dva druhy kvalitních polévek. Kavárna Coffee Bubble dodá ty nejlepší dezerty. “Nabídneme produkty z kvalitních surovin, bez cukru, lepku a laktózy, veganské či raw. Vše čerstvé, bez náhražek a chemie. V sortimentu zohledňujeme sezónnost a reagujeme na přání zákazníků,” popisuje Dita Bachroňová z Coffee Bubble a dodává: “Přidáme i malou ukázkou toho, jak si doma udělat zdravý, chutný, jednoduchý a osvěžující dezert zcela bez alergenů. Součástí tohoto workshopu bude samozřejmě i ochutnávka zdarma.”

2604superfestival1

Program pro děti všech věkových kategorií zajistí spolek Re-Generace, který už několikrát potvrdil, že jejich hry děti přímo zbožňují. Spolek Jasmína nabídne umísťovací výstavu koček a ti, kteří si kočičku domů vzít nemohou, mohou spolek podpořit alespoň nákupem v dobročinném stánku. Zábavu pro děti chystá i Mateřské centrum Klubíčko. Kompletní seznam všech vystavovatelů najdete na webu Superfestival.cz.

Vstupenky na Superfestival zdraví vás nevyjdou draho. Vstup pro dospělého je za 30 Kč, pro rodinu se dvěma dětmi za 50 Kč. Lístky pořídíte v kamenné prodejně Superpotravina v Růžové ulici v Mostě, v budově firmy Softex nebo po předchozí domluvě přes Facebook v Backstage Barista School v budově Central Most (vchod z 1. Náměstí). O vstupenky zdarma můžete soutěžit přímo v události Superfestival zdraví 2017 na Facebooku.

Superfestival zdraví 2017 vám přináší tým Superpotravina.cz – Alča, Jana, Martin a Tomáš.

2604superfestival2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru