Sjeďte ulici po zadku. Jediná vodní megaklouzačka v Ústeckém kraji bude letos v Chomutově. Už v neděli!
Foto z loňského roku. Zdroj: město Chomutov
Co se chystá

Chomutov - Už tuto neděli se do Chomutova po roce vrací obří skluzavka v rámci turné Slide Czech. Přemyslova ulice se opět promění v jednu velkou klouzačku. “Přestože vloni nebylo úplně ideální počasí, atrakci si nenechaly ujít tři stovky lidí. Skluzavka svojí atraktivitou přesně doplnila běžný prázdninový program a Chomutovanům i návštěvníkům města dala možnost zažít netradiční bláznivou jízdu,” láká k dalšímu ročníku náměstek primátora David Dinda.

V Chomutově to díky slušnému sklonu Bezručovy ulice (ulice u Kamencového jezera) pořádně frčí. “Bezkonkurečně je tady největší sklon ulice, tím pádem lidé mají zaručen nejlepší zážitek ze všech měst, kde letos skluzavku postavíme,” řekl Sanny Muharem z pořádající agentury. I letos vodní skluzavku obohatí doprovodný program. “Budeme tu mít diskžokeje s letní hudební párty a řadu soutěží. Možná se uskuteční vodní bitva a opět přijede legendární brankář Dominik Hašek, který vloni účastníkům osobně míchal drinky,” popisuje Muharem.

Letos bude Chomutov jediným místem v Ústeckém kraji, kde bude skluzavka postavená. Na místě zaplatíte za ježdění 300 korun, při on-line registraci ušetříte padesátikorunu. Vstup na akci je povolen od 6 let. Účastníci mladší 10 let musí přijít v doprovodu jednoho z rodičů. Do 15 let věku je potřeba přinést souhlas zákonného zástupce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru