Kachny na čtyřech kolech jedou do Bíliny a na zámek! Chystá se další setkání přátel vozů Citroën
SPANILÁ JÍZDA HISTORICKÝCH CITROENŮ. FOTO: PAVEL HOSPODÁŘ
Co se chystá

Bílina – V Bílině se tento víkend uskuteční další setkání přátel vozů Citroën. Zájemci si vystavená auta budou moci prohlédnout i na Zámku Duchcov.

Letošní sraz v Bílině je zasvěcen 70. narozeninám kachny - tedy Citroënu 2CV. Tradičně vás nemine spanilá jízda, bohatá tombola, živá muzika, dobré jídlo a pití a spousta zábavy.

Hlavní program pro veřejnost se koná v sobotu 14. července. Na 10.00 hodin je naplánované řazení konvoje na Kyselce průjezd městem, v 11.00 hodin se uskuteční výstava vozidel na Zámku Duchcov. V 15.00 hodin začne výstava vozidel v areálu bílinské stáčírny s komentovanou prohlídkou.

1207plakatkachny

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru