Teplice - V neděli 24. června se v Šanovském parku u Mušle uskuteční třetí ročník sousedské slavnosti Živé Teplice. Podstatou této slavnosti je, že se na jejím průběhu a vytváření programu podílí samotní obyvatelé města. Vše co zde uvidíte, uslyšíte nebo ochutnáte, pochází z Teplic.

Celé odpoledne vám k poslechu zahrají teplická hudební uskupení. Mimo dobře známé Kytiboys a Igor Barboi Trio si můžete poslechnout také novinky Schmutzige Mädchen a Furyant. Nenechte si ujít originální představení Divadelního společnosti Panoptikum Maxe Fische.

Těšit se můžete na workshopy, budete mít možnost vyzkoušet břišní tance pod vedením Duo Marlen a Saffron Tribe. Rozhýbat se můžete také jógou. Od 13:00 do 16:00 proběhnou lekce pro děti i dospělé. Pro děti je připravený i dětský koutek, který tradičně zajišťuje Salesiánské středisko Štěpána Trochty. Různé dílničky mají připravené i další účinkující a prodejci autorských výrobků. Na trhu si jako každý rok můžete zakoupit spoustu krásných věcí.

2006ziveteplice1

Šanovský park začne ožívat už kolem 13. hodiny, můžete tedy vynechat přípravy nedělního oběda a rovnou vyrazit na ochutnávky občerstvení. K prodeji zde budou cizokrajné speciality, zmrzlina a ovoce v netradičním provedení. Vše můžete zapít domácí limčou, výbornou kávou, nebo izraelským vínem nebo teplickým pivem.

Podrobný program a další informace najdete na facebookové události Živé Teplice 2018 nebo webové stránce www.ziveteplice.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru