Teplice - Na trvalý problém, kdy u Komerční banky v Krupské ulici nocují bezdomovci, upozorňují lidé v Teplicích. Bývají hluční, agresivní, opilí. V noci na sobotu ale zmizeli. Přinášíme postřeh našeho čtenáře.

 

2101bezdomovci

Po bezdomovcích ani památky. Koná se Lázeňský ples.

"Dlouhodobě neřešený problém v Teplicích - bezdomovectví - byl pro dnešní večer a noc, tj. 20. 1 .2017 a 21. 1 .2017 vyřešen!

Připomínám, že v Krupské ulici žijí několik let nepřetržitě bezdomovci. Nikdo nikdy s tímto problémem nic neudělal. Nejvíce je jich zde v zimě, neboť leží na roštu, ze kterého jde teplo z kotelny Komerční banky. Bydlím naproti a bezdomovci se stali mými sousedy. Velice mě zneklidňuje, když je neslyším. Podívám se z okna a vidím, že spí. Pokud nespí, tak jsou velice hluční, opilí, agresivní vůči sobě, žebrají od kolemjdoucích "drobný". Několikrát jsem musel volat policii, protože jsem díky jejich hlasitým opilým rozhovorům a rvačkám nemohl spát!

V poslední době jsem na volání policie jako správný občan rezignoval a přijal svůj osud a vlastně i osud oněch lidí, o které se vůbec nikdo nezajímá. Vozidlo RZS přijíždí na místo jednou do týdne. A hle fotografie z dnešní noci! Ani jeden! Všimněte si prosím kolony taxíků před Krušnohorským divadlem! Koná se Lázeňský ples.

2101bezdomovci2

Běžný stav u průduchu teplého vzduchu u Komerční banky.

Na bezdomovce v lázeňském městě není hezký pohled. Jsou uklizeni, aby se někdo na plese mohl být do prsou a nebyl vysmíván, že v divadle huj ale pár metrů fuj! Dnes vyjela městská policie několikrát, aby toto ošklivé svědomí města odklidila. Nevím kam. Možná už se některý z nich nevrátí. Zmrzne. Nic nevyčítám policistům, ti jsou jediní, co s tímto problémem něco dělají, ale vyřešit ho samozřejmě nemohou.

Nenabízím žádné řešení. Jen oznamuji, že jsem potěšen, že mí sousedé mě nechali chvíli o samotě. A děkuji městu, že dokázalo, že to jde. Zítra se však opět těším.

PS: Kdy je ples města Teplic?

S pozdravem,

Mgr. Miloš Miličevič

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru