Teplicko – Na policisty na Teplicku se ve čtvrtek 19. ledna obrátil muž, který doplatil na svoji zapomnětlivost. Na střeše svého auta si omylem nechal drahý tablet a odjel. I když si svoji chybu záhy uvědomil, tablet už nenašel. Nejspíš si ho přisvojil nepoctivý nálezce.

2001tabletamobil

Ilustrační foto

Muž se vracel z jednání a firemní tablet za 30 tisíc korun a písemnosti si položil na kapotu vozu. Po chvíli na to ale úplně zapomněl, sedl za volant a odjel. Odložené věci mu ze střechy auta spadly. Po příjezdu domů si dotyčný svoji chybu uvědomil a spěchal zpět do areálu, odkud vyjížděl s nadějí, že své věci najde ležet někde na zemi. „Našel ale jen bezcenné desky. Tablet si nejspíš někdo odnesl," sdělil k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Pokud se policistům podaří vypátrat nepoctivce, který tablet našel a ponechal si ho, hrozí mu trestní stíhání pro přečin zatajení věci a v krajním případě až roční vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru