Bílina - Hornická nemocnice s poliklinikou úspěšně prošla akreditačním šetřením a získala certifikát o akreditaci lůžkové části. Dva roky příprav se vyplatily, nemocnice má nyní pro své pacienty jasný vzkaz: Jste u nás v dobrých rukou.

0401nemocnice

Zdravotnické zařízení bylo hodnoceno jako celek. Požadované podmínky tedy musely splňovat i nezdravotnické úseky nemocnice, tedy hospodářsko-technický, stravovací, ekonomický, personální a další.

"Naši zaměstnanci odvedli skvělou práci, byli výborně připraveni. Auditoři v nemocnici strávili deset hodin, kontrolovali komplexní fungování zařízení. Jak se ukázalo, vše bylo v pořádku a za to jsem na náš personál velmi pyšná, je to totiž především jeho zásluha," uvedla jednatelka nemocnice Andrea Nováková.

Pro pacienty získání certifikátu znamená, že je v nemocnici zaručená kvalita poskytovaných služeb a dodržování nastavených pravidel a norem. "To se konkrétně týká například podávání léků, provádění diagnostických a ošetřovatelských výkonů, předávání důležitých informací o pacientech ze služby na službu i vedení zdravotnické dokumentace a mnoha dalších věcí," vysvětlila jednatelka.

Certifikát má platnost tři roky, po uplynutí této lhůty se do nemocnice auditoři opět vrátí a překontrolují dodržování nastavených norem kvality služeb.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru