Teplicko - Nepomohla pokuta ani podmínečné odsouzení. Pětatřicetiletá žena z Teplicka již delší dobu nedbá na to, aby její dcera chodila do školy. Nezodpovědné matce teď hrozí až pětileté vězení. O případu informovala policie.

0112skola

Ilustrační foto

Žena zanedbává péči o své dítě dlouhodobě. „Opakovaně se nestará o povinnou školní docházku své dcery, která měla ve škole přes sto třicet neomluvených hodin," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek. Ženě už byla za to, že umožňuje svému dítěti zahálčivý život, uložena pokuta, následně byla dokonce podmínečně odsouzena. Teď vyšetřovatel ženu obvinil z přečinu ohrožování výchovy dítěte a o nezodpovědné matce informoval i příslušné úřady. Na soud bude obviněná čekat na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru