Teplice – Milujete nakupování a nehodláte se ho vzdát ani o státním svátku. Nemusíte! Teplická obchodní centra až na výjimky zůstanou i v pátek 28. října otevřená. Všichni shopaholici ale musí počítat s tím, že nakupovat budou moci jen v menších prodejnách.

Ilustrační foto

Od října vstoupil v platnost zákon, který zakazuje o svátcích prodej v obchodech s plochou větší než 200 metrů čtverečních. Zavřené tak zůstanou všechny velké supermarkety, ve kterých se prodává hlavně jídlo. Ve velkých obchodních centrech jsou ale většinou obchůdky menší, proto spousta z nich i přes nový zákon otevře.

V Teplicích tak můžete vyrazit do Galerie, ve které budete moci nakupovat ve zhruba 50 obchodech. „Vzhledem k tomu, že Galerie Teplice disponuje především prodejnami, které zákonem omezené nejsou, bude centrum otevřeno dle standardní otevírací doby," láká na svých webových stránkách obchodní centrum zákazníky.

Na státní svátek otevírá i Olympie Teplice. Ta všem shopaholikům slibuje též na padesát otevřených obchůdků, v provozu budou i kavárny, restaurace či dětský koutek

Galerie i Olympie mají přesný seznam obchodů, které budou 28. října v provozu, na svých webových stránkách.

Zavřené naopak zůstanou obchody v nákupním centru Fontána. V té bude během státního svátku otevřeno jen fitness centrum a Pizza Coloseum.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru