Duchcov – Chcete vidět výlov rybníka? Přijeďte v sobotu 22. října do Duchcova. Místní rybáři tady u příležitosti 70tého výročí založení rybářské organizace v Duchcově pořádají výlov rybníka Barbora ve velkém stylu, se spoustou doprovodných akcí pro veřejnost.

Výlov Barbory. Zdroj: Český rybářský svaz, organizace Duchcov

Výlov Barbory začne v 9.00 hodin. Rybáře se sítěmi budou moci lidé sledovat sice jen ze břehu, ale o detaily z výlovu nepřijdou. Záběry z loviště totiž uvidí on-line na velkoplošné obrazovce. Kapitální úlovky následně poputují do speciálního bazénku, kde si zájemci budou moci velké kapry, štiky i amury zblízka prohlédnout.

Připraven je i doprovodný program – živá hudba a občerstvení. Návštěvníci se nemusí bát ani nepříznivého počasí, rybáři totiž postaví u Barbory velký party stan s lavicemi a stoly. Pokud někoho během dne přepadne hlad, může ho zahnat nejen tradiční klobásou s pivečkem, ale tentokrát i rybími pochoutkami připravenými na různý způsob. K dispozici bude až 1 500 porcí.

Kvůli výlovu Barbory bude silnice u rybníka uzavřena. Návštěvníci, kteří v sobotu na výlov dorazí, budou muset zaparkovat zhruba 200 metrů od místa konání akce. Dopravu bude řídit policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru