Teplice – Podnikavého ducha má 22letá narkomanka z Teplicka. Zřejmě byla zrovna při penězích, tak se rozhodla, že si na drogách trochu přivydělá. U svého dealera nakupovala pervitin ve větším množství, část fetu si nechala pro sebe, zbytek přeprodávala dráž dál. Teď jí hrozí až pětiletý kriminál.

Psaníčka s pervitinem. Ilustrační foto: PČR

Mladá žena si prodejem drogy přivydělávala od července do října v Teplicích. „Přibližně stokrát si koupila drogu, část si sama aplikovala a zbytek rozdělila do „psaníček", které pak prodávala dalším narkomanům," popsal tiskový mluvčí policie Daniel Vítek.

Když ženu zadrželi kriminalisté, ke všemu se přiznala. „Byla obviněna z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami. Na soud bude čekat na svobodě," dodal Vítek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru