Kozly - Dva zraněné si vyžádala ranní nehoda u obce Kozly na rozhraní hned tří okresů. Řidič osobního automobilu dosud z nezjištěných příčin vylétl ze silnice, přerazil několik stromů a sjel do pole, kde se převrátil na střechu. Ve voze s řidičem cestovala ještě spolujezdkyně. Oba posléze skončili v nemocnici.

Automobil skončil na střeše. Foto: Jan Vraný

Podle svědků vozidlo začalo z nevysvětlitelných příčin kličkovat a poté se střetlo s dalšími dvěma automobily. Jedním z očitých svědků byl naštěstí lékař, který oběma zraněným z havarovaného auta poskytl první pomoc. Řidiči z dalších aut vyvázli bez zranění.

Na místě zasahovala profesionální hasičská jednotka z Loun. Přesnou příčinu karambolu vyšetřují policisté z lounské dopravky. Řidiče záchranná služba převezla sanitkou do ústecké nemocnice, ženu pak sanitka transportovala do Teplic.

FOTOGALERIE:

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru