Teplice – V novém skladovacím a distribučním centru společnosti Kühne + Nagel v Modlanech u Teplic najdou již za šest měsíců práci desítky lidí. Společnost bude poskytovat logistické služby pro americký Edgewell, výrobce a distributora produktů osobní hygieny.

Slavnostní výkop. Foto: Kühne + Nagel

Kromě tradičních služeb naskladňování, vyskladňování a řízení skladu bude Kühne + Nagel poskytovat i přidanou hodnotu: balení a přebalování zboží, přelepování etiket, výrobu prodejních display materiálů pro obchody či nezbytnou komunikaci s evropskými retailovými zákazníky firmy Edgewell. Společnost bude dále zodpovědná za dosahování vysoké provozní efektivity skladů a optimalizaci distribuce milionů produktů ročně z Teplic do velké části Evropy.

„Těšíme se na nové centrum i proto, že nabídneme práci desítkám lidí," vysvětluje generální ředitel Kühne + Nagel ČR Pavel Šepák. „Kühne + Nagel poskytuje logistické služby v Česku již 25 let a naši zaměstnanci u nás pracují většinou mnoho roků. Osobně jsem velmi rád, že jsme pro naše největší české distribuční centrum vybrali právě Ústecký kraj," dodává Pavel Šepák.

Kühne + Nagel plánuje obsadit v první fázi projektu zatím 60 až 70 pracovních pozic jak do administrativy, tak vedoucích provozů, ale převážnou část týmu budou tvořit operátoři, skladníci a řidiči vysokozdvižných vozíků.

„Položení základního kamene představuje významnou událost pro Edgewell i pro náš další rozvoj," sděluje Volker Ehrhardt, Plant Director Edgewell. „Jde o důkaz naší snahy, pracovního nasazení, trvalého zlepšování kvality, zvýšení dostupnosti produktů a zlepšování on-time dodávek pro naše zákazníky," upřesňuje Volker Ehrhardt.

Stavba byla zahájena položením základního kamene a předáním daru Dětskému domovu Tuchlov. Výstavbu logistického centra o rozloze 16 000 m² zahájil symbolický výkop za účasti senátora a primátora města Teplic Jaroslava Kubery, starostky obce Modlany Stanislavy Kondrlové, starosty města Krupka Zdeňka Matouše a dalších významných hostů Ústeckého kraje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru