Teplice – Policie hledá ženu, která by mohla poskytnout důležité svědectví v případu krádeže, která se stala 1. srpna v Teplicích. Svědkyni mají policisté zachycenou na kamerovém záznamu, ale neznají její totožnost. Obrací se proto na občany, zda by nepomohli zjistit, kdo na snímku je.

Neznámá žena. Zdoj: Policie ČR

Prvního srpna mezi 19:00 do 19:20 hodin dosud neznámý zloděje okradl v Teplicích ženu s kočárkem. Z madla kočárku jí odcizil pověšenou kabelku, ve které měla peněženku, platební kartu, mobilní telefon a další věci, jejichž celkovou hodnotu vyčíslila na více jak jedenáct tisíc korun.

V inkriminované době se na místě činu pohybovala žena, která tlačila kočárek s dítětem a u sebe měla holčičku ve věku kolem pěti až sedmi let. „Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že právě tato žena by mohla k případu poskytnout důležité svědectví. Policistům se však do dnešního dne nepodařilo zjistit její totožnost," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek. Policie proto žádá spoluobčany, kteří znají ženu zachycenou na fotografiích, nebo by mohli poskytnout informace k jejímu pobytu, aby podali svědectví na obvodní oddělení policie v Teplicích, nebo informace sdělili na linku 158.

Neznámá žena. Zdoj: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru