Ústecký kraj - V Litoměřicích, Roudnici, Děčíně i České Lípě, tam všude najdete salony Auto Horejsek se zeleným logem ŠKODA Auto, kde vám pomohou nejen s výběrem nového vozu, ale i s financováním nebo servisem.

2409skodovka

Auto Horejsek působí na severu Čech již více než 25 let a vozy značky ŠKODA tvoří cca 50% všech vozů, ve kterých zákazníci odjíždějí. Prodejci se tak mohou opírat o léta praxe a zkušeností a zákazníci se na ně mohou spolehnout a obrátit s jakoukoliv otázkou. V Auto Horejsek se ale snaží jít ještě dál a podporují mnoho akcí, které jsou v okolí pořádané.

Příkladem může být třeba blížící se Den testovacích jízd ŠKODA. Ten proběhne v rámci cyklozávodu MTB Tour České středohoří 25. září v Litoměřicích. Auto Horejsek je nejen generálním partnerem této akce, ale ve spolupráci se ŠKODA AUTO přiváží modely Monte Carlo a Den testovacích jízd. Návštěvníci si tedy budou moci vozy nejen prohlednout, ale i si v nich zajet testovací jízdu. A navíc se každý návštěvník může zúčastnit soutěží o mnoho cen jak na místě, tak se zapojit do velkého slosování o hlavní cenu - výlet do Monte Carla.

Pokud tedy plánujete pořízení vozu ŠKODA, neváhejte a zastavte se u Auto Horejsek, kde vám se vším poradí a vaší jedinou starostí bude jen odpočítávání dní, kdy váš nový vůz bude stát před vaším domem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru