Bílina - Jako lovná zvěř si připadají strážníci v Bílině. Ve středu večer totiž po jednom z nich kdosi vystřelil vzduchovkou a diabola zasáhla strážníka do pravého ramene. Naštěstí muž zákona neutrpěl žádná závažnější poranění. Po střelci pátrají státní policisté, kteří si případ převzali.

Zasahujícího strážníka zasáhla do pravého ramene diabola ze vzduchovky. Foto: Jan Vraný

Celý incident začal na bílinském sídlišti SUNN, kde hlídka strážníků kontrolovala skupinku mládeže. "Náhle jsem uslyšel zvuk letícího diabolu ze vzduchovky a vzápětí jsem ucítil štípnutí. Není pochybnost, že šlo o projektil ze vzduchovky," říká přímo na místě bílinský strážník, po kterém vystřelil neznámý pachatel.

"Je smutné, že po nás už lidé střílejí i když naštěstí zatím jen ze vzduchovky. Zasahující strážník měl velké štěstí, že ho diabola nezasáhla například do oka. Takhle to odneslo jen rameno," říká k incidentu ředitel bílinských strážníků Petr Kollár.

S největší pravděpodobností útočník" střílel z jednoho z oken bytu nedalekého panelového domu. Na místě zasahovala i hlídka státní policie, která si následně celý případ útoku na strážníka převzala k dalšímu vyšetřování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru