Řetenice - Policisté dopadli zloděje, který se v posledních týdnech stal „noční můrou" majitelů řadových garáží v Řetenicích. Garáže vykrádal 18letý mladík, který už byl přes svůj nízký věk dvakrát odsouzen za majetkovou trestnou činnost.

Ilustrační foto. Zdroj: PČR

Od konce července se na policii postupně začali obracet občané, kterým někdo vykradl garáž v Řetenicích. Lidem zmizelo například rybářské vybavení, prodlužovací kabel, sekačky nebo elektrické ruční nářadí. Jeden člověk přišel o kompletní hokejovou výstroj, další zase o elektronový disk včetně pneumatiky. „Celková škoda na odcizených věcech nakonec přesáhla částku 61 tisíc korun, dalších 20 tisíc budou muset majitelé garáží zaplatit za opravy zničených vrat," sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek.

S ohledem na množící se trestní oznámení přijali policisté opatření k dopadení pachatele a v uplynulých dnech zadrželi teprve 18letého zlodějíčka. „U výslechu se ke svému jednání přiznal," dodal Vítek. Vyšetřovatel mladého muže obvinil z krádeže a poškození cizí věci, s ohledem na jeho trestní minulost mu hrozí až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru