Teplicko - Až pět let za mřížemi hrozí 36leté ženě, která podvedla desítky lidí z celé republiky. Prostřednictvím sociální sítě na internetu v různých skupinách nabízela pod smyšlenými jmény rozličné zboží, především značkové oblečení, obuv a cukrovinky.

Ilustrační foto: e-teplicko.cz

"Věci však ve skutečnosti nevlastnila a ani je neměla v úmyslu zájemcům poslat, inzerovala jen za účelem svého obohacení. Peníze si nechávala posílat na účty, celkem takto podvedla kolem 120 lidí, které připravila o téměř osmdesát tisíc korun," vypočítal mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Vyšetřování trvalo řadu měsíců, protože bylo nutné vyslechnout všechny potencionální poškozené, kteří podle bankovních výpisů poslali peníze na účty podezřelé ženy. Ta byla obviněna z přečinu podvodu, na soud bude čekat na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru