Bílina - V úterý 23. srpna začne v Bílině v rámci poslední etapy rekonstrukce dožitého vodovodního a kanalizačního potrubí v lokalitě Mírového náměstí naplánované zahájení finálních úprav povrchů, tyto práce budou probíhat nejméně do čtvrtka 26. srpna.

Centrum Bíliny. Ilustrační foto

Poslední etapa rekonstrukce potrubí s sebou přinese opět změnu dopravního značení. Po dobu této etapy bude opět zobousměrněna část ulice Seifertova, a to od křižovatky u Londonu, směrem do centra, dále bude zobousměrněna část Mírového náměstí, a to od výjezdu z parkoviště na náměstí, vpravo, směrem do ulice Želivského.

V rámci této etapy bude povolen průjezd ulicemi Komenského a Zámecká, přičemž ze Zámecké ulice bude povolen výjezd pouze do prava. Wolkerova ulice a část Mírového náměstí, tj. od budovy kostela ke křížení ulic Wolkerova a Mírové náměstí (provozovna papírnictví) budou při této etapě zcela uzavřeny.

Vjezd na Mírové náměstí bude pouze z ulice Břežánská, výjezd z Mírového náměstí bude možný z ulice Želivského a Seifertova. Na stavební práce na Mírovém náměstí bude upozorňovat dopravní značení, které bude umístěno hned na několika místech, a to u vjezdu do ulice Seifertova, Wolkerova, Břežánská a dále pak na křižovatce ulic 5. května a Spojovací a ulic Pražská a Spojovací.

V rámci těchto prací nebude možné u základní umělecké školy odbočit ke kostelu do ulice Zámecká. Z důvodu pohybu vozidel silniční techniky, jako jsou velkotonážní nákladní vozy a frézy, prosíme o shovívavost a hlavně o zvýšenou opatrnost při jízdě přes centrum města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru