Bílina - Nahá žena, která pobíhala po bílinské Kyselce, nakonec nebyla okradena. Příběh, o kterém jsme informovali včera zde, má jiné rozuzlení. Pravdivá byla jen část událostí, jak se ukázalo z policejního výslechu.

Park Kyselka v Bílině. Ilustrační foto

Co se stalo a jak to tedy bylo ve skutečnosti? V sobotu po půlnoci se na bílinské policisty obrátili strážníci, kterým oznámil muž procházející parkem Kyselka, že potkal nahou ženu, kterou měl někdo okrást. Strážníci poté vyjeli na místo, kde jim 46letá žena oblečená jen v tričku řekla, že měla mít v parku sex s neznámým mužem, který ji svlékl, poté okradl o kabelku a šaty a utekl. Strážníci na základě těchto informací na místo přivolali policisty, protože skutečnosti, které jim žena uvedla, nasvědčovaly spáchání trestného činu. Policisté ženě poskytli deku a převezli ji na služebnu, kde se přiznala, že si okradení vymyslela, protože nevěděla, co si v noci oblečená jen v tričku počít.

Pravdou byl jen začátek příběhu, prostitutka s „klientem" šli do parku, kde mezi nimi zřejmě došlo k zcela dobrovolnému sexu. "Žena si pak „odskočila" do křoví, a když se vrátila, byl muž pryč. Celá zmatená začala běhat po parku a hledat své věci, vzhledem k tmě, jaká tam panovala, je však nenašla. Když pak potkala náhodného chodce, řekla mu, že byla přepadena a verzi o krádeži pak řekla i strážníkům," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Až u výslechu, při kterém byly zkušeným policistům podezřelé rozpory v její výpovědi, se přiznala, že si okradení neznámým mužem vymyslela. Navíc se ukázalo, že je žena v pátrání, protože je podezřelá ze spáchání úvěrového podvodu v Mostě, po dohodě s mosteckými kolegy byla předvolána k výslechu a následně ze služebny propuštěna. Protože nedošlo ke spáchání trestného činu ani přestupku, byl celý případ založen ad acta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru