Teplice - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po muži, který platil kradenou platební kartou. Poznáte muže z fotografie a videozáznamu?

Neznámý pachatel je podezřelý ze zneužití cizí platební karty. Koncem června okradl zatím neznámý zloděj v Teplicích muže, kterému v nestřeženém okamžiku odcizil z batohu peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartou.

"Několik minut poté zakoupil muž oblečený v tmavém tričku a červených, nebo růžových kraťasech v nedaleké drogerii parfém, za který zaplatil pomocí této odcizené platební karty," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

"V prodejně, kde kartu použil, ho zachytily bezpečnostní kamery, v souvislosti s tímto případem žádáme spoluobčany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k totožnosti muže zachyceného na záznamu, aby se obrátili na obvodní oddělení policie v Teplicích, nebo poskytli svědectví na linku 158, za pomoc předem děkujeme," dodal Daniel Vítek.

2807patrani

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru