Teplice - Dvouleté dítě, které zatím z nezjištěných příčin vypadlo ve čtvrtek z okna bytu druhého patra U Hadích lázní v Teplicích, je naštěstí mimo ohrožení života. Jeho zdravotní stav je ale i přesto velmi závažný. Po zásahu zdravotníků z centra dětské traumatologie je dětský pacient momentálně v péči zdravotníků jednotky intenzívní a resuscitační péče pro děti a dorost na dětské klinice Masarykovy nemocnice.

Ilustrační snímek sanitky s miminkem. Foto: Jan Vraný

Následně po pádu dvouletého dítěte zasahoval na místě vrtulník letecké záchranky, který poté malého pacienta transportoval do ústecké nemocnice. K nešťastné události došlo v městské části Šanov, kdy podle zjištění redakce vypadlo arabské dvouleté dítě, které je v Teplicích v lázních s rodinou. Bližší informace ale policisté neupřesnili i vzhledem k věku dětského pacienta.

O události jsme informovali již ve čtvrtek:

[article]4474[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru