Teplice - Řidič trolejbusu, který se minulý čtvrtek střetl s linkovým autobusem, zůstává ve velmi vážném stavu v nemocnici. Prvotní ošetření muže se středně těžkými poraněními na emergency si vyžádalo následnou krátkodobou hospitalizaci na jednotce intenzivní péče a další pobyt na klinice úrazové chirurgie, a to s ohledem na zlomeninu dolní končetiny a souběžná menší poranění způsobená nárazem.

Snímek ze záchranné akce u těžce zraněného řidiče trolejbusu. Foto: Čtenář

Zaklíněného řidiče po nehodě museli vystřihávat přivolaní hasiči a následně byl ltecky transportován do ústecké nemocnice. Při nehodě byli zraněni i cestující. Celkem si nehoda vyžádala čtrnáct zraněných.  Čtyři lidé, včetně dvou dětí, byli po vyšetřeních a ambulantních ošetřeních drobných poranění, propuštěni z nemocniční léčby.

Ostatní zranění z autonehody byli přivezeni do teplické nemocnice, kde lékaři ošetřili celkem 12 lidí, z toho 2 pacientky přijaly s lehkými poraněními na standardní chirurgické oddělení, ostatní byli po vyšetřeních a ambulantních ošetřeních drobných poranění propuštěni z nemocniční léčby.

K vážné nehodě došlo na křižovatce ulic Masarykova třída a Doubravská, kdy se trolejbus linky č. 10 střetl s autobusem linky 448. Dle zjištění Drážní inspekce na místě mimořádné události narazil trolejbus do zadní části autobusu. Příčina nedobrzdění trolejbusu bude předmětem dalšího vyšetřování dopravní policie. Při nehodě bylo lehce zraněno 13 cestujících a těžce řidič trolejbusu, který byl letecky transportován do nemocnice. Celkově byla škoda vyčíslena na 800 000 korun (600 tisíc trolejbus, 200 tisíc autobus).

O nehodě jsme psali již ve čtvrtek:

[article]4475[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru