Teplice – V Teplicích se na dva a půl měsíce částečně uzavírá ulice Jana Koziny. Kvůli uzavírce bude přesunuta i zastávka. Na svých webových stránkách o tom informuje město Teplice.

Uzavírka začíná 1. července a potrvá do 15. září. Z důvodu rekonstrukce křižovatky s kruhovým objezdem Jana Koziny-Nedbalova-Karla Aksamita, veřejného osvětlení, opravy chodníků a obnovy asfaltu silnice bude částečně uzavřena ulice Jana Koziny v úseku od křižovatky s kruhovým objezdem Jana Koziny-Nedbalova-Karla Aksamita po křižovatku s kruhovým objezdem Jana Koziny-Přítkovská. Křižovatka s kruhovým objezdem Jana Koziny-Nedbalova-Karla Aksamita bude rekonstruována ve dvou etapách, vždy za uzavírky částí ulic Karla Aksamita a Nedbalova.

V rámci akce dojde k dočasnému přesunu zastávky „Teplice, Luna" v ulici Jana Koziny ve směru k zastávkám „Teplice, Havířská", případně „Teplice, Zemská". Přesun zastávky proběhne do ulice Přítkovská nad okružní křižovatku s ulicí Jana Koziny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru