Teplice - Až tříleté vězení hrozí 33letému muži, který sebral zboží ze dvora u jednoho teplického supermarketu. Může jít za mříže i přesto, že potraviny byly určené k likvidaci. Při krádeži totiž poškodil zdejší lis.

Ilustrační foto

Třiatřicetiletý zlodějíček kradl mezi druhou a třetí hodinou v noci. Vnikl do zadního oploceného traktu prodejny a z lisu vzal tři desítky banánů a dvě přepravky se starým pečivem. „Jednalo se o zboží určené k likvidaci, takže odcizením žádnou škodu nezpůsobil. Poškodil ale lis, kde se zboží nacházelo. Prodejně vznikla škoda dva tisíce korun," objasnil policejní mluvčí Daniel Vítek.

Přestože způsobené škoda není vysoká, zloděj má smůlu, že byl už v minulosti trestaný a je tudíž na něj ze zákona pohlíženo jako na recidivistu. „Vzhledem k trestní minulosti zadrženého muže byl případ kvalifikován jako přečin krádeže, ze kterého už policisté pachateli sdělili podezření," dodal Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru