Teplice – Na svoje dobré srdce doplatil muž z Teplic. Nechal u sebe doma přespat bývalého spolužáka, který zrovna neměl kde složit hlavu. Třicetiletý „kamarád" se mu za nocleh odvděčil tím, že mu „vybílil" byt.

Ilustrační foto

Bývalí spolužáci se potkali náhodou v Teplicích. Muž kamaráda z mládí pozval domů, kde si večer v pohodě povídali. Když majitel bytu ráno vstával do práce, tak se jeho kamarád vymluvil, že bude odcházet až později, protože on do práce tak brzo nemusí.

Důvěřivý muž mu proto nechal klíče od bytu s tím, že má po odchodu zamknout. Po návratu z práce domů ho ovšem čekalo nemilé překvapení. „Bývalý spolužák už v bytě nebyl, nebyl tam ale ani mobilní telefon, LCD monitor a sestava reproduktorů. Za nocleh se mu totiž 30letý muž odvděčil tím, že mu věci ukradl a prodal do zastavárny," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Záhy se ukázalo, že zlodějíček nemá se zákonem problémy poprvé. S ohledem na jeho trestní minulost bylo proto jeho jednání kvalifikováno jako trestný čin krádeže, za který může jít až na tři roky za mříže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru