Dubí – Tragicky skončila nehoda mladého motorkáře, který v pondělí 27. června večer havaroval v Dubí. Přes veškerou snahu záchranářů na místě svým zraněním podlehl.

Ilustrační foto

Nehoda se stala v pondělí před 21.00 hodinou v Dlouhé ulici. Šestnáctiletý místní mladík naboural do svodidel, nezvládl zatáčku ve směru z Bystřice do Běhánek. Přes veškerou snahu záchranářů vážným zraněním podlehl. Přitom měl podle velitele dubských strážníků Tomáše Pykala na hlavě helmu a ani snad nejel příliš rychle. „Dívali jsme se na kamerový záznam, nejel rychle, spíš tu motorku asi v tu chvíli neovládl," řekl Pykal. „Příčinu nehody policie zjišťuje. Vzhledem k věku zesnulého nebudeme sdělovat další informace," sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek.

V letošním roce se jedná už o sedmého člověka, který na Teplicku přišel při dopravní nehodě o život.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru